mooi jong op de scholen

Heb je behoefte aan professionele begeleiding bij jou op school? We bieden ondersteuning voor leerlingen en docenten. Denk aan examentrainingen, coaching, bijlessen maar ook trainingen en ondersteuning voor professionals in de klas!  Al onze diensten bieden we zowel op school als bij ons op locatie aan en zijn maatwerk. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op! We gaan graag vrijblijvend in gesprek.

Wanneer de school op zoek is naar een passende tijdelijke plek voor de leerling kunnen wij in overleg met de school persoonlijke begeleiding bieden in een veilige, professionele, kleinschalige omgeving.

We hebben een uiteenlopend aanbod van trainingen en workshops zodat wij altijd passende begeleiding kunnen bieden voor groepen bij ons op locatie en op school.

Ons team van professionals is flexibel en ervaren binnen het onderwijs. Ons team blijft zich altijd ontwikkelen door middel van onze persoonlijke coaching en door het bieden van cursussen en trainingen.

De school van uw kind kan een aanvraag indienen bij het samenwerkingsverband om onze diensten vergoed te krijgen. Handelingsgerichte ondersteuning voor leerkrachten/docenten en leerlingen d.m.v. (School) Video Interactiebegeleiding en of individuele coaching of onderwijsondersteuning. Tevens kunnen wij op onze locatie ‘onderwijs op afstand’ realiseren.

(School) Video Interactie-begeleiding of beeldcoaching is een vorm van oplossingsgericht, kortdurend coachen waarbij gebruik wordt gemaakt van video-opnames. Door samen met uw kind de beelden terug te kijken, komen we erachter wat er gebeurt in de klas. Hierbij worden de ouders en ook de leerkracht of docent betrokken zodat er afstemming kan plaatsvinden op de behoeften van het kind.

Ook voor onderwijs professionals organiseren wij trainingen. Alvorens de training te geven zal er altijd een gesprek plaatsvinden waarin specifieke wensen kunnen worden aangegeven. Wij hechten waarde aan trainingen op maat waarbij de inhoud aansluit bij de wensen van de professional en er teruggeblikt kan worden op een waardevolle training.

Kennismaken met mooi jong

Contactgegevens

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)