bijles den haag mooi jong

Bijles bij mooi jong in Den Haag

We werken samen met een groot aantal bevoegde en bekwame docenten, leerkrachten en remedial teachers (RT-ers). Met een professioneel team kunnen wij voor alle vakken op VMBO-, Havo- en VWO-niveau bijles aanbieden.

Wij doen ons uiterste best een passende match te vinden tussen jou en een bijlesdocent. mooi jong vindt het heel belangrijk dat je je prettig voelt en daardoor het beste uit jezelf naar boven kan halen, dit heeft een positief effect op je schoolresultaten.

Indien gewenst, hebben wij ook contact met de docent of leerkracht van de school. Op deze wijze krijgen wij een goed inzicht in welke problemen je ervaart met het betreffende vak tijdens de lessen en toetsmomenten op school. Wij passen onze bijlessen hier vervolgens op aan.

De cognitieve ontwikkeling en emotionele ontwikkeling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

mooi jong den haag bijles

Echt leren kennen!

We willen jou graag leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom voeren we altijd een intakegesprek voordat we starten met de begeleiding. We bespreken jouw hulpvraag uitgebreid en maken een plan op maat zodat je écht geholpen wordt.

Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We moedigen aan dat zowel de ouder/verzorger als het kind aanwezig is bij dit gesprek. We vinden het heel belangrijk dat jullie je allemaal prettig voelen bij ons en dat er een goede klik is. Zo kunnen we jullie het beste helpen.

Terugkoppeling

De terugkoppeling kan op verschillende manieren plaatsvinden. We kunnen telefonisch, schriftelijk of via een persoonlijk gesprek terugkoppelen. We vinden het fijn om altijd te evalueren hoe het traject is verlopen. Zo kunnen we controleren of we ook echt aan de hulpvraag hebben voldaan en of je tevreden bent. Wij vinden het belangrijk dat alle leerlingen ook na de begeleiding worden ondersteund met het in de praktijk brengen van de aangeleerde vaardigheden.

Vanuit ons leerlingenvolgsysteem plannen en organiseren we al het maak- en leerwerk. Na ieder les sturen we een uitgebreid verslag naar ouders, leerling en eventueel mentor waarin we de vorderingen bijhouden. Het is uiteraard mogelijk daar op te reageren, zo houden we de lijntjes kort en de begeleiding op maat.

Meld je nu aan

Bij mooi jong kan je binnen een week al beginnen

Kennismaken met mooi jong

Contactgegevens

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)