executieve functies den haag mooi jong

Executieve functies en vaardigheden

Vind je het lastig om te starten met een taak? Reageer je soms onhandig? Weten je soms niet waar je moet beginnen? Dan komt dit omdat de executieve functies nog in ontwikkeling zijn. Executieve functies zijn functies in je brein die het mogelijk maken om je gedrag en je leren te sturen.

Na het volgen van de training kan je beter plannen, strategien bedenken, starten met een taak, effectief reageren op problemen en veranderingen, je impulsen beheersen en ondertussen je einddoel in de gaten houden. We besluiten samen met jou welke vaardigheden je nog wil ontwikkelen tijdens onze training en stellen samen passende doelen op.

Terugkoppeling

De terugkoppeling kan op verschillende manieren plaatsvinden. We kunnen telefonisch, schriftelijk of via een persoonlijk gesprek terugkoppelen. We vinden het fijn om altijd te evalueren hoe het traject is verlopen. Zo kunnen we controleren of we ook echt aan de hulpvraag hebben voldaan en of je tevreden bent. Wij vinden het belangrijk dat alle leerlingen ook na de begeleiding worden ondersteund met het in de praktijk brengen van de aangeleerde vaardigheden.

Meld je nu aan

Bij mooi jong kan je binnen een week al beginnen

Kennismaken met mooi jong

Contactgegevens

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)