Trainingen, non-cognitief

We hebben een uiteenlopend aanbod van trainingen en workshops zodat wij altijd passende begeleiding kunnen bieden voor groepen bij ons op locatie en op school. De inhoud van onze trainingen stemmen we altijd af op de doelgroep en de hulpvragen die tijdens het kennismakingsgesprek naar voren zijn gekomen.  Ons ervaren team van trainers verzorgt altijd maatwerk en is flexibel. Indien gewenst, worden ouders en school betrokken bij de training om de tranfer naar school en thuis soepel te laten verlopen. Aan het eind van iedere training is er een reflectiemoment waarin met elkaar teruggeblikt wordt op het verloop van de training en de aangeleerde vaardigheden.

Met deze training helpen we de leerling om weer met vertrouwen en motivatie naar school te gaan en de dingen te doen waar de leerling nu onzeker van wordt!

Heeft jouw kind soms moeite met communiceren met bijvoorbeeld andere leerlingen? Door middel van onze coaching helpen wij de leerling om zelfvertrouwen op te bouwen en de sociale skills te verbeteren.

Hoe het komt dat een leerling veel meer oppikt bij de ene les dan bij de andere les? Of hoe er meer spanning wordt ervaren bij specifieke toetsen? Wij kunnen helpen om te leren leren door middel van de “Ik leer leren”-training.

Merk je dat je de lat soms wel erg hoog legt en daar onzeker van wordt, geen uitdagingen meer durft te gaan en geen fouten mag maken van jezelf? Dan is onze Lef training vast iets voor jou!

Executieve functies zijn al die regelfuncties van de hersenen die essentieel zijn voor het realiseren van doelgericht en aangepast gedrag, lees meer!

Merkt je dat jouw kind het lastig heeft rondom de scheiding? Samen met een coach gaat jouw kind aan de slag met vragen over de scheiding en wordt een steuntje in de rug geboden.

Kennismaken met mooi jong

Contactgegevens

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)