mooi jong

Persoonlijk, passend en professioneel!

Remedial teaching

Remedial teaching is een individuele ondersteuning voor leerlingen die moeite hebben met spelling, rekenen, begrijpend en technisch lezen. Goede taal-, lees-, en rekenvaardigheden zijn van grote invloed op het welbevinden van leerlingen. Wij achterhalen samen met de leerling de onderwijsbehoeften en we bekijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat de gewenste doelen worden behaald. Vervolgens gaan wij op een passende manier met de leerling aan de slag om de vaardigheden aan te leren.

Echt leren kennen!

We willen jou graag leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom voeren we altijd een intakegesprek voordat we starten met de begeleiding. We bespreken jouw hulpvraag uitgebreid en maken een plan op maat zodat je écht geholpen wordt.
 
Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We moedigen aan dat zowel de ouder/verzorger als het kind aanwezig is bij dit gesprek. We vinden het heel belangrijk dat jullie je allemaal prettig voelen bij ons en dat er een goede klik is. Zo kunnen we jullie het beste helpen.