betaboost den haag mooi jong

BètaBoost bij mooi jong

We merken dat er steeds meer leerlingen extra ondersteuning nodig hebben in de bèta-vakken. Vanuit de vraag naar begeleiding die specifiek gericht is op de vakken wiskunde, scheikunde, natuurkunde en biologie hebben we samen met een aantal leerlingen, ouders, scholen en begeleiders een nieuw initiatief opgezet.

We organiseren een aantal dagen in de week begeleiding die gericht is op de bèta-vakken. In 2uur tijd kunnen leerlingen op mooi jong terecht voor al hun vragen rondom de vakken wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie.

De begeleiders, trainers en coaches kunnen helpen met het plannen en organiseren van het schoolwerk en zullen vooral inhoudelijke hulp bieden. De begeleiding zal in kleine groepjes van maximaal 5 leerlingen per begeleider plaatsvinden.

Echt leren kennen!

We willen jou graag leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom voeren we altijd een intakegesprek voordat we starten met de begeleiding. We bespreken jouw hulpvraag uitgebreid en maken een plan op maat zodat je écht geholpen wordt.

Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We moedigen aan dat zowel de ouder/verzorger als het kind aanwezig is bij dit gesprek. We vinden het heel belangrijk dat jullie je allemaal prettig voelen bij ons en dat er een goede klik is. Zo kunnen we jullie het beste helpen.

Team mooi jong is een evenwichtige combinatie van Remedial Teachers, coaches, studenten en professionals

mooi jong den haag bijles

Terugkoppeling

De terugkoppeling kan op verschillende manieren plaatsvinden. We kunnen telefonisch, schriftelijk of via een persoonlijk gesprek terugkoppelen. We vinden het fijn om altijd te evalueren hoe het traject is verlopen. Zo kunnen we controleren of we ook echt aan de hulpvraag hebben voldaan en of je tevreden bent. Wij vinden het belangrijk dat alle leerlingen ook na de begeleiding worden ondersteund met het in de praktijk brengen van de aangeleerde vaardigheden.

Vanuit ons leerlingenvolgsysteem plannen en organiseren we al het maak- en leerwerk. Na ieder les sturen we een uitgebreid verslag naar ouders, leerling en eventueel mentor waarin we de vorderingen bijhouden. Het is uiteraard mogelijk daar op te reageren, zo houden we de lijntjes kort en de begeleiding op maat.

Meld je nu aan

Bij mooi jong kan je binnen een week al beginnen

Kennismaken met mooi jong

Contactgegevens

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)