coaching den haag mooi jong

(S) VIB-VHT Beeldcoaching

(School) Video interactie begeleiding of beeldcoaching is een vorm van oplossingsgericht, kortdurend coachen waarbij gebruik wordt gemaakt van video-opnames. Door samen de beelden terug te kijken komen we erachter wat er gebeurt in de klas op school. We zien daadwerkelijk wanneer het goed gaat en wat er nodig is om het vaker goed te laten gaan. We kunnen dan samen een goed verbeterplan maken. Hierbij worden ook ouders, leerkracht of docent betrokken zodat er afstemming kan plaatsvinden.

Coaches bij mooi jong zijn eveneens gecertificeerd voor Video Home training. Hierbij ligt de nadruk op de verbetering van de interactie tussen u en de leerling in de thuissituatie. Eventueel kan er een combintatie worden gemaakt met opnames op school om op alle gebieden de juiste ondersteuning te bieden.

Ook voor docenten

Tevens wordt (School) Video Interactie-begeleiding gebruikt om leerkrachten en docenten te begeleiden wanneer zij een hulpvraag hebben. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van video- opnames en wordt het beeld gezamenlijk teruggekeken. Als docent of leerkracht kunt u zich bewust worden van krachtmomenten en bekijken we hoe deze kunnen worden uitgebreid om zo tot een passend antwoord op de hulpvraag te komen.

Video Home Training

Mooi jong is ook gecertificeerd om Video Home-trajecten te doen. Hierbij ligt de nadruk op de verbetering van de interactie tussen u en de leerling in de thuissituatie. Eventueel kan er een combinatie worden gemaakt met opnames op school om op alle gebieden de juiste ondersteuning te bieden. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken van (S)VIB -VHT beeldcoaching.

Kennismaken met mooi jong

Contactgegevens

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)