sociale vaardigheidstraining den haag

Trainingen voor scholen

We hebben een uiteenlopend aanbod van trainingen en workshops zodat wij altijd passende begeleiding kunnen bieden voor groepen bij ons op locatie en op school. De inhoud van onze trainingen stemmen we altijd af op de doelgroep en de hulpvragen die tijdens het kennismakingsgesprek naar voren zijn gekomen.  Ons ervaren team van trainers verzorgt altijd maatwerk en is flexibel. Indien gewenst, worden ouders en school betrokken bij de training om de tranfer naar school en thuis soepel te laten verlopen.

Aan het eind van iedere training is er een reflectiemoment waarin met elkaar teruggeblikt wordt op het verloop van de training en de aangeleerde vaardigheden.

Ook voor onderwijs professionals organiseren wij trainingen. Alvorens de training te geven zal er altijd een gesprek plaatsvinden waarin specifieke wensen kunnen worden aangegeven. Wij hechten waarde aan trainingen op maat waarbij de inhoud aansluit bij de wensen van de professional en er teruggeblikt kan worden op een waardevolle training.

Meld je nu aan

Bij mooi jong kan je binnen een week al beginnen

Kennismaken met mooi jong

Contactgegevens

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)