mindset training den haag mooi jong

Mindset training

Merk je dat je de lat soms wel erg hoog legt en daar onzeker van wordt, geen uitdagingen meer durft te gaan en geen fouten mag maken van jezelf? Dan is onze LEF training vast iets voor jou! Je leert wat het verschil is tussen een vaste en een groei mindset.

Als je een vaste mindset hebt, ga je ervan uit dat je kwaliteiten onveranderlijk zijn. Met een groei mindset ga je ervan uit dat je altijd beter kunt worden. Gelukkig kun je een mindset veranderen. Dat is niet eenvoudig en daar gaan we samen met jou aan werken tijdens deze training.

Echt leren kennen!

We willen jou graag leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom voeren we altijd een intakegesprek voordat we starten met de begeleiding. We bespreken jouw hulpvraag uitgebreid en maken een plan op maat zodat je écht geholpen wordt.

Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We moedigen aan dat zowel de ouder/verzorger als het kind aanwezig is bij dit gesprek. We vinden het heel belangrijk dat jullie je allemaal prettig voelen bij ons en dat er een goede klik is. Zo kunnen we jullie het beste helpen.

Terugkoppeling

De terugkoppeling kan op verschillende manieren plaatsvinden. We kunnen telefonisch, schriftelijk of via een persoonlijk gesprek terugkoppelen. We vinden het fijn om altijd te evalueren hoe het traject is verlopen. Zo kunnen we controleren of we ook echt aan de hulpvraag hebben voldaan en of je tevreden bent. Wij vinden het belangrijk dat alle leerlingen ook na de begeleiding worden ondersteund met het in de praktijk brengen van de aangeleerde vaardigheden.

Meld je nu aan

Bij mooi jong kan je binnen een week al beginnen

Kennismaken met mooi jong

Contactgegevens

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)