Kind en scheiding

De periode rondom de scheiding kan enorm verwarrend, verdrietig en emotioneel zijn Het is een totaal nieuwe situatie waar je zowel als kind als ouder erg aan moet wennen. Wij bieden een preventief en laagdrempelig programma 'zandkastelen' met creatieve werkvormen voor begeleiding van kinderen & jongeren tijdens die lastige periode van scheiding.

In een speciaal op leeftijdsgroep afgestemd programma leren kinderen en jongeren beter begrijpen wat er gebeurt bij een scheiding en hoe ze hiermee om kunnen gaan. De verwerking van de scheiding wordt in gang gezet en ouders worden voorzien van praktische tips.

Team mooi jong is een evenwichtige combinatie van Remedial Teachers, coaches, studenten en professionals

mooi jong den haag bijles

Echt leren kennen!

We willen jou graag leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom voeren we altijd een intakegesprek voordat we starten met de begeleiding. We bespreken jouw hulpvraag uitgebreid en maken een plan op maat zodat je écht geholpen wordt.

Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We moedigen aan dat zowel de ouder/verzorger als het kind aanwezig is bij dit gesprek. We vinden het heel belangrijk dat jullie je allemaal prettig voelen bij ons en dat er een goede klik is. Zo kunnen we jullie het beste helpen.

Kennismaken met mooi jong

Contactgegevens

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)