Bijles

Bij de intake is het ook mogelijk om aan te geven of uw kind behoefte heeft aan vakgerichte, individuele bijles. Vervolgens kunnen er afspraken gemaakt worden om naast de huiswerkbegeleiding ook individueel begeleid te worden door een bekwaam begeleider of docent van Kindercoachpraktijk Mooi Jong.

Individuele, vakgerichte bijles

Heeft uw kind hulp nodig op cognitief gebied? Vaak zal uw kind snel geholpen zijn met (tijdelijke) individuele bijles waarbij wij op maat ondersteunen.

Persoonlijke, vrijblijvende intake

Kindercoachpraktijk Mooi Jong start altijd met een vrijblijvende, persoonlijke intake met u en uw kind.  We gaan samen kijken op welke wijze uw kind het beste kan worden ondersteund en wat de individuele behoeften zijn.

Professioneel team

Wij werken samen met een groot aantal bevoegde en bekwame docenten, leerkrachten en remedial teachers (RT-ers). Met een professioneel team kunnen wij voor veel vakken bijles aanbieden.
Als kindercoachpraktijk doen wij ons uiterste best een passende match te vinden tussen uw kind en een specialist. Mooi Jong vindt het heel belangrijk dat uw kind zich prettig voelt en daardoor het beste uit zichzelf naar boven kan halen. Dit heeft een positief effect op de schoolresultaten.
Indien gewenst, hebben wij ook contact met de docent of leerkracht van de school. Op deze wijze krijgen wij een goed inzicht in welke problemen uw kind ervaart met het betreffende vak tijdens de lessen en toetsmomenten op school. Wij passen onze bijlessen hier vervolgens op aan.

Combinatie van bijles en examentraining en/of huiswerkbegeleiding

Het is bij Mooi Jong ook mogelijk om uw kind in te schrijven voor een combinatie van individuele bijles en examentraining. Tijdens de examentrainingen wordt uw kind voorbereid op (school)examens. Ook kunt u uw kind inschrijven voor een combinatie van bijles en huiswerkbegeleiding Rekenen en lezen voor de basisschool.
Voor basisschoolleerlingen bieden wij individuele bijles in begrijpend lezen en rekenen.
Maak een afspraak met Kindercoachpraktijk Mooi Jong.