huiswerkbegeleiding den haag mooi jong

Begeleiding voor de basisschool en CITO-boost

De hulpvraag naar extra ondersteuning vanuit basisschoolleerlingen neemt de laatste tijd  meer toe. We zijn bij mooi jong lang bezig geweest met onderzoek naar een passende manier van begeleiden voor basisschoolleerlingen. In samenwerking met basisscholen, remedial teachers en gespecialiseerde coaches is het gelukt om een passend programma te ontwikkelen.

Daarom bieden wij naast de individuele begeleiding in de vorm van remedial teaching nu ook begeleiding en cito-boost-training voor basisscholieren in groepsvorm aan. De begeleiding voor basisschoolleerlingen organiseren wij in een fijne en rustige laagdrempelige omgeving speciaal ingericht voor jongere leerlingen. We doen er alles aan om de leerlingen zich thuis te laten voelen op de Laan van Meerdervoort 862. Onze ervaren remedial teachers en coaches staan daar iedere dag tot 18:00u voor de leerlingen klaar.

Terugkoppeling

De terugkoppeling kan op verschillende manieren plaatsvinden. We kunnen telefonisch, schriftelijk of via een persoonlijk gesprek terugkoppelen. We vinden het fijn om altijd te evalueren hoe het traject is verlopen. Zo kunnen we controleren of we ook echt aan de hulpvraag hebben voldaan en of je tevreden bent. Wij vinden het belangrijk dat alle leerlingen ook na de begeleiding worden ondersteund met het in de praktijk brengen van de aangeleerde vaardigheden.

Meld je nu aan

Bij mooi jong kan je binnen een week al beginnen

Kennismaken met mooi jong

Contactgegevens

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)