Zomertraining

Hoe mooi is het dat we de kennis en ervaring die we de afgelopen jaren binnen het onderwijs hebben opgedaan ook echt aan kunnen reiken aan leerlingen. Dat we een persoonlijk op maat gemaakt aanbod kunnen bieden voor leerlingen waarmee we ze na een moeilijke periode tijdens de corona pandemie echt verder helpen. Niet door nog meer last minute uren in bijlessen en trainingen te investeren, maar door preventief effectiever en doelgerichter te “leren leren”

Onze professionals bij mooi jong bieden begeleiding op cognitief gebied en sociaal emotioneel gebied

Bij mooi jong zijn we ervan overtuigd dat de cognitieve ontwikkeling en emotionele ontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Doordat we de begeleidingsmethodes op die manier organiseren komen we altijd tot de kern van de hulpvraag en zijn we in staat om echt maatwerk te bieden. We ondersteunen bij de persoonlijke behoeften van de leerling en onderzoeken welke leermethodes passen zodat de leerling vanuit eigen talenten successen gaat ervaren. Daarnaast bespreken we o.a. wat de leerling kan doen op het moment dat het plannen, organiseren of leren even niet lukt.

Met onze kennis en visie als leidraad en de hulpvraag van leerlingen in ons achterhoofd gaan we tijdens de zomervakantie 2022 een nieuwe vorm van zomertrainingen aanbieden. In de vorm van workshops bieden we leerlingen skills en tools aan die zij tijdens de rest van hun (school)carrière in kunnen zetten.

Tijdens de eerste 2 weken van de zomervakantie bieden we verschillende workshops aan voor zowel basisschoolleerlingen als leerlingen op het Voortgezet Onderwijs.  

·  Op naar de brugklas

·  Leren leren

·  Voorbereiding toetsen en examens

·  Plannen en organiseren

·  Motivatie

·  Boost training – faalangstreductie

·  Sociale vaardigheidstraining

 

Een workshop duurt 3 tot 5 dagdelen van ongeveer 2 uur per dag. De workshops worden gegeven op de Laan van Meerdervoort 862 door gecertificeerde en ervaren trainers binnen het team van mooi jong.