Zomerkamp Den Haag

Inschrijven kan tot maandag 10 juli 10:00u

Beleef een onvergetelijke zomer vol avontuur, vriendschap en plezier. Ons kamp is de ideale plek voor kinderen en tieners om nieuwe ervaringen op te doen, vaardigheden te ontwikkelen en blijvende herinneringen te creëren. Lees verder om meer te weten te komen over ons spannende programma.

Binnen de Zomerkampen van mooi jong bieden we een combinatie van activiteiten en trainingen aan. Zo ontwikkel je naast het surfen bijvoorbeeld een stukje leren-leren in de voorbereiding op het nieuwe schooljaar!

Surfen, chillen, nieuwe vrienden en ook nog voorbereid het nieuwe schooljaar in haha 🙂 Echt een onvergetelijke tijd gehad
 •  

  Dag 1

  Welkom!
  Training
  Lunch bij Pier 32
  Ademhalingsoefeningen, yoga of lifeguarding

 • Dag 2

  Training
  Lunch bij Pier 32
  Surfen door Tasha’s Surfcamp

   

 •  

  Dag 3

  Training
  Lunch bij Pier 32
  Surfen

 • Dag 4

  Training
  Lunch bij Pier 32
  Beachgames of yoga
  Certificaat uitreiking
  Afsluitende bbq

   

De trainingen

Alle activiteiten vinden plaats op het strand bij Pier 32 & Tasha’s Surfcamp in Den Haag  Naast het surfen, de beachgames en yoga ga je aan de slag met een uitdagend programma, waar aandacht uitgaat naar:

Mindset
Het ontwikkelen van een groei-mindset. Wat houdt dit in? Je mindset bepaalt hoe je naar jezelf, je kwaliteiten en vaardigheden kijkt. Als je van de surfplank afvalt, geef je dan op? Of klim je weer op en zet je door? Ga je ook op je surfplank staan bij slecht weer? Zet je ook door als je een opdracht op school moeilijk vindt? Mag je fouten maken van jezelf? Samen gaan we ervoor zorgen dat je vol vertrouwen gaat leren!

Leren leren
Leren plannen, organiseren en concentreren: Welke golf ga je nemen, wat moet je allemaal meenemen als je gaat surfen? Heb je de juiste kleding aan? Heb je het weer gecheckt? Hoe maak je een bruikbare planning voor de proefwerkweek? Weet je wat je moet leren? Weet je hoeveel tijd je nodig hebt?  Hoe maak je dat overzichtelijk en haalbaar? We gaan samen onderzoeken hoe je dit het beste kan aanpakken.

Leerstijlentest
Welke manier past van nature het beste bij je? Ben jij iemand die zelf

blijft proberen met vallen en opstaan of ben jij iemand die een zetje of steuntje in de rug nodig heeft? Dat merk je snel genoeg bij een sport als surfen! Iedereen heeft een eigen leervoorkeur. Leer je graag met beeld of door te luisteren. Je krijgt inzicht in hoe jij het beste leert!

Executieve functies
Tijdens al onze spel en sport ontwikkel je executieve functies. Je leert wachten op je beurt, met verlies om te gaan, te organiseren (spel voor te bereiden), flexibel te zijn en nog veel meer!

Dit was echt fantastisch voor mijn kind, dankjewel!

De afsluitende trainingen

Keuzestress
Iedereen ervaart weleens keuzestress; wat zal ik aandoen naar een feestje? Wie zal ik uitnodigen? Welk vak zal ik kiezen en welke vervolgopleiding? Tijdens deze workshop leer je hoe je hiermee om kunt gaan zodat je de juiste  keuze maakt. Probeer je voor elke golf te gaan en surf je als een koning de golf af?..

Op naar de brugklas
Tijdens deze workshop gaan we dieper in op vaardigheden die je nodig hebt op je nieuwe school en hoe je ervoor gaat zorgen dat je toffe nieuwe vrienden maakt!

Aanmelden Zomerkamp 2023

Naam leerling(Vereist)
E-mailadres leerling(Vereist)
In welke week of weken ga je meedoen?
Aan welke activiteit of activiteiten ga je meedoen?
Aan welke training of trainingen ga je meedoen?
Naam ouder/verzorger(Vereist)
E-mailadres ouder/verzorger(Vereist)
Ik ben akkoord met de prijs van €375,- per vierdaagse zomerkamp(Vereist)