Wat bieden wij?

Coaching

Voor het tijdelijk individueel of in groepsverband coachen van uw kind met een hulpvraag of probleem. Met elkaar kijken we naar de kwaliteiten, talenten en verbetering van vaardigheden van uw kind.

Kindercoachpraktijk Mooi Jong biedt de volgende mogelijkheden op het gebied van coaching:

Onderwijsondersteuning

Wij bieden kinderen en jongeren onderwijsondersteuning op maat waarbij de school en de ouders nauw betrokken zijn. Deze ondersteuning kan bestaan uit:

Huiswerkbegeleiding

Kindercoachpraktijk Mooi Jong biedt elk kind hulp bij huiswerk. Na een intakegesprek bepalen we samen een persoonlijk plan van aanpak met als doel het beste uit uw kind naar boven te halen.

Individuele hulp bij studie en huiswerk bieden we aan in de vorm van:

Trainingen

Het leren en welbevinden van uw kind kan beïnvloed worden door verschillende factoren. Als uw kind hinder ondervindt van faalangst, in de omgang met andere kinderen of niet weet hoe het moet leren dan bieden onze trainingen uitkomst:

Ouder en kind

Het is niet altijd eenvoudig om als ouder of verzorger uw kind de juiste begeleiding op weg naar volwassenheid te bieden. Onze ervaring en advies delen wij graag voor hulp in de opvoeding of bij scheiding. Wij geven u de juiste handvatten bij ingewikkelde (thuis)situaties.

Begeleiding voor kind en ouder(s) en verzorger(s) bieden we aan in de vorm van: