Ouder en Kind

In het leven van een kind speelt u als ouder of verzorger een heel belangrijke rol. Een steuntje in de rug bij het begeleiden van uw kind op weg naar de volwassenheid is soms wenselijk. Wij staan niet alleen klaar voor kinderen. Ook ouders of verzorgers kunnen gebruik maken van onze begeleiding bij een juiste opvoeding. Kindercoachpraktijk Mooi Jong helpt u hier graag mee.

Mindful parenting

Iedere ouder kent momenten van stress in de opvoeding. Voor alle ouders en verzorgers, die hiermee graag anders willen omgaan, biedt Mooi Jong de cursus mindful parenting.

Hulp bij echtscheiding

Tegenwoordig hebben veel ouders en kinderen te maken met de vervelende gevolgen van echtscheiding. Kindercoachpraktijk Mooi Jong biedt graag hulp op maat om dit proces soepel te laten verlopen. Dit om vervelende situaties voor uzelf en uw kind(eren) te voorkomen als mensen uit elkaar gaan.
Naast individuele coaching op het gebied van scheiden biedt Mooi Jong ook een Zandkastelen® groepstraining aan. Hierbij worden zowel de ouders als de kinderen betrokken.