Online Studiebegeleiding

We hebben al onze begeleidingsmethodes nu ook online voor jullie ingericht. Onderwijs op afstand! Dat wil zeggen dat we de bijlessen, huiswerkbegeleiding en trainingen online aanbieden! Benieuwd hoe dat werkt?

WIJ BIEDEN ONDERWIJS OP AFSTAND OP 7 VERSCHILLENDE MANIEREN AAN:

  • Online individuele bijles
  • Online coaching
  • Online groepsles voor een specifiek vak
  • Online huiswerkbegeleiding
  • Online School Examen Training
  • Online Examentraining
  • Online Resultaatverbeteringstoets-Training

HOMi, SLACK en ZOOM!

Om de begeleiding zo soepel mogelijk te laten verlopen werken we met applicaties die zowel op de telefoon als computer beschikbaar zijn. Voor leerlingen die niet over de juiste apparatuur beschikken hebben wij laptops klaar liggen die we uitlenen.

HOMi

Ons leerlingenvolgsysteem HOMi is gekoppeld met magister en haalt hier al het huiswerk, maakwerk en leerwerk uit. Vanuit HOMi maken we een planning, we brengen de leerling structuur aan en zijn continu bezig met het “leren leren”. HOMi is via een app en via de computer beschikbaar.

SLACK

Alle begeleiders, leerlingen en bestuurders binnen MooiJong werken vanuit Slack. Slack biedt de mogelijkheid aan leerlingen om continu vragen te stellen over al het leerwerk en maakwerk. Omdat onze begeleiders altijd online zijn, kunnen de leerlingen op ieder tijdstip vragen stellen en geholpen worden. Slack is via een app en via de computer beschikbaar.

ZOOM

We gebruiken Zoom om met de leerlingen te videobellen. Via Zoom kunnen we ons scherm delen, aantekeningen via het whiteboard meegeven, het huiswerk controleren en nog veel meer. Zoom is via een app en via de computer beschikbaar. Op dit moment begeleiden we 147 leerlingen online in de vorm van bijlessen, huiswerkbegeleiding, coaching en trainingen op afstand.