Nieuw!! Examenpakketten

Waarom een examenpakket?

Met een slagingspercentage van 100{34835aaa911dab2a0285ce715a3c30736bf074584afc1904736d63691b4fceb3} in het schooljaar 2015-2016 hebben we bij Mooi Jong in samenwerking met resumeren bewezen een succesformule in handen te hebben.

Zowel de feedback als de resultaten van onze SE- en Examentrainingen wiskunde en economie zijn dermate positief dat we besloten hebben onze ideeën in een pakket aan te bieden. We streven naar de beste begeleiding, toegankelijk voor iedereen.

Doet uw kind dit schooljaar of volgend jaar of aankomend schooljaar eindexamen?

Mooi Jong! zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken.  Ons examenpakket zorgt ervoor dat de leerlingen perfect voorbereid de examenperiodes in gaan.

Niveau

  • 3 en 4 VMBO
  • 4 en 5 HAVO
  • 4, 5 en 6 VWO

Examenpakket

 

PREMIUM                       

4 middagen per week Studiebegeleiding

Persoonlijke begeleiding en studiecoach

1 Examenzondag per maand

4 SE-trainingen voor iedere SE-week

4 Examentrainingen in april

 

 

 

GOLD

3 middagen per week Studiebegeleiding

Persoonlijke begeleiding en studiecoach

1 Examenzondag per maand

3 SE-trainingen voor iedere SE-week

3 Examentrainingen in april

 

 

 

SILVER

2 middagen per week Studiebegeleiding

Persoonlijke begeleiding en studiecoach

1 Examenzondag per maand

2 SE-training voor iedere SE-week

2 Examentraining in april

 

 

BIJLES

4 uur bijles per maand

Persoonlijke begeleiding en studiecoach

1 Examenzondag per maand

2 SE-trainingen voor iedere SE-week

2 Examentrainingen in april

 

 

Het is mogelijk om de facetten uit meerdere pakketten te combineren.


Toelichting

Bij het Examenpakket vindt de persoonlijke begeleiding van de leerling plaats door een studiecoach. Deze studiecoaches geven ook de SE-trainingen en de examentrainingen van Mooi Jong, zo weten zij precies waar ze bij een training aandacht aan moeten besteden zodat de leerling ten aller tijde optimaal voorbereid is.

 

Met de studiecoach wordt een traject uitgezet richting de SE’s en het CE. Al in een heel vroeg stadium wordt maandelijks met examenopgaven geoefend, naast de reguliere stof van de school. Deze opgaven zijn geselecteerd op basis van de stof die een leerling op dat moment behandelt of op basis van waar de leerling moeite mee heeft. De leerling oefent het gehele jaar door, zeer gericht, onder persoonlijke begeleiding. De studiecoaches worden verder ondersteund door begeleiders van de reguliere huiswerkbegeleiding bij Mooi Jong.

 

Eindexamenkandidaten zitten bij elkaar. De begeleiding is anders, immers ze zijn al verder op school, zelfstandiger en volwassener. Ze kunnen goed van elkaar leren en elkaar verder helpen, Mooi Jong is voor hen een steun in de rug. De studiecoaches zorgen voor de gerichte inhoudelijke ondersteuning, de begeleiders van Mooi Jong dragen daar als ondersteuning aan bij.

 

Iedere derde zondag van de maand wordt er een Examenzondag georganiseerd. Leerlingen die een van onze examenpakketten volgen zijn dan welkom om al hun vragen te stellen. Studiecoaches en Examentrainers zullen ingaan op de stof, aantekeningen meegeven en examensommen bespreken om de stof duidelijker en overzichtelijker te maken.

 

Het examenpakket is een all-in aanbieding waarbij van alle facetten gebruik gemaakt kan worden zolang een maandelijks abonnement wordt afgenomen.

 

Het is voor examenkandidaten ook mogelijk om gebruik te maken van maar 1 van de facetten binnen het examenpakket of van onze individuele bijlessen.

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie