Vrijblijvend kennismaken

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Wil je gratis vrijblijvend komen kennismaken, zodat we
jou nog beter kunnen helpen bij het leren leren?
Meld je direct aan.

Meld je aan voor jouw
gratis vrijblijvend
kennismakingsgesprek

Vrijblijvend kennismaken

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Wil je gratis vrijblijvend komen kennismaken, zodat we
jou nog beter kunnen helpen bij het leren leren?
Meld je direct aan.

Meld je aan voor jouw
gratis vrijblijvend
kennismakingsgesprek

Vol zelfvertrouwen en gemotiveerd naar school! Wil je graag geholpen worden tijdens het leren, of alvast voorbereiden voor de middelbare school? Zit je niet lekker in je vel of kom je niet helemaal mee met de les? Start deze week nog met huiswerkbegeleiding voor  basisschoolleerlingen bij Resumeren. Een fijne plek om te leren waar jij je helemaal thuis voelt.

Met 1 begeleider voor maximaal 4 leerlingen bieden we echt iets unieks aan.

Leren leren

Werken op een locatie speciaal ingericht voor basisschoolleerlingen

Huiselijke sfeer met ruimte voor ontspanning

Tosti’s en gezonde lunch

Leerstijlentest

1 begeleider voor maximaal 4 leerlingen

Persoonlijke huiswerkcoach

Begeleiding bij AD(H)D, ASS, dyslexie en dyscalculie

Na elke keer een terugkoppeling naar ouders

Informatie voor scholen

Contactgegevens

Naam(Vereist)

Informatiegesprek

MM slash DD slash JJJJ
Op welk tijdstip komt dat goed uit?
:

Door begeleiding op maat zorgen we dat jij met zelfvertrouwen naar school gaat. Je krijgt een persoonlijke coach, die jou helpt om jouw talenten te ontdekken.  Een team van Remedial Teachers, huiswerkcoaches en begeleiders staat klaar om jou te helpen deze talenten in te zetten. Huiswerkbegeleiding voor op de basisschool is een intensieve vorm van begeleiding. Het doel is om leerproblemen of -achterstanden te verhelpen. We kijken naar wat jij nodig hebt om vooruitgang te boeken. We richten ons niet alleen op wat je als kind moet leren, maar op welke manier je dit het beste kan doen.  We onderzoeken in een intakegesprek als eerste wat er al wel goed gaat en wat er nog verder ontwikkeld kan worden. Op basis van dit gesprek stellen we doelen op en gaan we gericht aan de slag zodat jij straks weer lekker in je vel zit. 

 • Echt leren kennen

   

  We willen jou graag leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom voeren we altijd een intakegesprek voordat we starten met Remedial Teaching. We bespreken jouw hulpvraag uitgebreid en maken een plan op maat zodat je écht geholpen wordt. Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Hierbij is zowel de ouder/verzorger als het kind aanwezig. Wij vinden het heel belangrijk dat jij je prettig voelt bij ons en dat er een goede klik is. Zo kunnen we je het beste helpen.

 • Verloop

  Nadat we jouw hulpvraag duidelijk hebben, gaan we aan de slag met het traject. Remedial Teaching kan ervoor zorgen dat je weer zelfvertrouwen krijgt, succeservaringen opbouwt en dat de achterstand op leeftijdsgenoten wordt verkleind. Eén van de voorwaarden om tot leren te komen, is dat je lekker in je vel zit. Dat betekent dat we gaan kijken over welke talenten je al wel beschikt. Zo kunnen we heel gericht aan de slag met jouw hulpvraag.

   

  Verloop

 • Terugkoppeling

   

  Na elke les volgt er een schriftelijke terugkoppeling en we blijven graag in contact met de ouders/verzorgers om te evalueren hoe de voortgang gaat. Zo kunnen we controleren of we ook echt aan de hulpvraag hebben voldaan en of je tevreden bent.