Mooi Jong

Wat wil jij leren?

Mooi Jong

Wat wil jij leren?

PERSOONLIJKE AANDACHT EN BEGELEIDING OP MAAT

Wij zijn ervan overtuigd dat cognitieve ontwikkeling en emotionele ontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn

Wanneer je niet lekker in z’n vel zit, zal dit gevolgen hebben voor de schoolprestaties. Wanneer leren niet goed gaat, zal dit ook gevolgen hebben voor je sociaal emotioneel welzijn. We vinden dat jij het echt verdient om echt gezien te worden.

Lekkerder in je vel of gewoon even knallen voor betere cijfers. Wij doen er alles aan om je weerbaarder en gelukkiger door het leven te laten gaan.

Slide thumbnail

Wat gaaf! 98% slaagt of gaat over

Mooi Jong biedt door middel van coaching, onderwijsondersteuning en trainingen hulp en extra ondersteuning aan basisscholieren en middelbare scholieren. Met gediplomeerde en ervaren coaches, begeleiders en trainers maken wij samen met jou een passend programma.

 • Onderwijs

   

  Individuele begeleiding, leren leren, plannen en organiseren

  Haal je steeds onvoldoendes en weet je niet waardoor het komt? Heb je weinig motivatie of doe je juist enorm je best, maar zonder resultaat, of wil je gewoon wat extra ondersteuning? Meld je direct aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij Resumeren. Onze begeleiders, coaches en docenten kunnen jou bij elk schoolvak, op elk niveau begeleiden. Zo ga jij weer vol zelfvertrouwen naar school toe.

 • Training

  Examen- en Schoolexamentrainingen

  Wil jij knallen voor je Schoolexamen, of wil je je supergoed voorbereiden voor de Centrale Eindexamens?
  Zorg dat je een supergoed cijfer haalt en schrijf je direct in voor een Schoolexamentraining of Examentraining bij Resumeren! Wij bereiden je in korte tijd écht goed voor op jouw examen, zodat je vol vertrouwen je examens in gaat.

   

  Training

 • Coaching

   

  Faalangst, sociale vaardigheden, ADHD

  Ben je verdrietig of zit je gewoon even niet lekker in je vel? Gaat het thuis of op school niet zo lekker of denk je dat je faalangst hebt. Onze bevoegde, ervaren en professionele coaches, coachen basisscholieren en middelbare scholieren in fijne en huiselijke ruimtes bij ons op locatie.

  Jullie zijn altijd welkom om even binnen te lopen en vrijblijvend kennis te maken. Tot zo!

LEREN LEREN, AANDACHT VOOR DE EXECUTIEVE FUNCTIES

Echt top! Na iedere les ontvangen de ouders en leerling een uitgebreid verslag over hoe de les is gegaan.