De Examentraining in Den Haag!

Wij bieden sinds 2014 een gevarieerd passend programma ter ondersteuning van onze examenkandidaten. Met een gemiddeld slagingspercentage van 98.5% in de afgelopen jaren zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze begeleiding. Onze leerlingen kunnen gebruik maken van onderstaande losse onderdelen maar het meest effectief is een zogenaamd ‘examenpakket’.

Het examenpakket is een voor jou op maat gemaakte combinatie van bovenstaande begeleidingsmethodes, waarmee we je optimaal zullen voorbereiden op alle toetsen, SE’s en het Centraal Examen. Dit is dit vaak een voordeliger optie dan losse onderdelen. Goede cijfers voor zowel de School- als Centrale Examens wegen steeds zwaarder mee in de beoordeling van de vervolgopleidingen, daarom hebben we er ook dit jaar weer voor gekozen om iedere schoolvakantie, SE- en Examentrainingen op maat aan te bieden. Iedere leerling wordt persoonlijk begeleid en krijgt een individuele studiecoach toegewezen.

We willen samen met de leerling en ouders/verzorgers gaan onderzoeken wat we dit schooljaar voor hen kunnen betekenen en hoe we er samen voor gaan zorgen dat de leerling dit schooljaar probleemloos doorloopt, met uiteindelijk natuurlijk een diploma op zak.

Om maatwerk te kunnen bieden, nodigen wij de ouders/verzorgers en leerling graag uit voort een persoonlijk vrijblijvend intake gesprek.

We zien jullie graag op onze trainingen!