Heb je een diagnose gekregen of kenmerken van ADHD? Word je vaak aangesproken op druk gedrag in de klas? Vind je het lastig om je te concentreren? Vergeet je afspraken en de juiste spullen in je tas te doen? Word je hier boos en/of verdrietig en onzeker van? Zit je met jezelf in de knoop? We kunnen je helpen. We hebben gespecialiseerde coaches die getraind zijn om te ondersteunen bij jouw hulpvraag. 

Met je coach onderzoek je waar je tegenaan loopt en formuleer je een doel en tussendoelen en ga je stap voor stap aan de slag.  Je kan onder andere gaan werken aan zogenaamde executieve functies zoals emotieregulatie en werkgeheugen, ontwikkeling van positieve gedachten, het leren nemen van denkstappen en het verminderen van impulsief gedrag en ontwikkelen van sociale vaardigheden. Het aantal afspraken met je coach hangt natuurlijk af van jouw situatie. De afspraken duren een uur en als je dat prettig vindt dan betrekken we je ouders en school erbij. Onze coaching is oplossings-en toekomstgericht. Dat wil zeggen dat jouw hulpvraag centraal staat en dat wij je ondersteunen bij het inzetten van al aanwezige kwaliteiten en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden zodat jij vol vertrouwen verder kan. 

Gespecialiseerde en getrainde coach

Gericht aan de slag met jouw hulpvraag

Trainen van werkgeheugen, emotieregulatie en ontwikkeling van positieve gedachten

Verminderen van impulsief gedrag

Ontwikkelen van sociale vaardigheden

Aan de slag met executieve functies

Kom erachter wat jouw talenten zijn

Informatie voor scholen

Contactgegevens

Naam(Vereist)

Informatiegesprek

MM slash DD slash JJJJ
Op welk tijdstip komt dat goed uit?
:
 • Echt leren kennen

   

  We willen jou graag leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom voeren we altijd een intakegesprek voordat we starten met coachen. We bespreken jouw hulpvraag uitgebreid en maken een plan op maat zodat je écht geholpen wordt. Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We moedigen aan dat zowel de ouder/verzorger als het kind aanwezig is bij dit gesprek. Als je dit wilt, kunnen we een tweede vrijblijvende kennismaking inplannen. Zo kunnen we in het eerste gesprek met alleen de ouder of verzorger praten. Bij het tweede gesprek kunnen we dan ook met het kind kennismaken. Dit kan handig zijn bij jonge kinderen. We vinden het heel belangrijk dat jullie je allemaal prettig voelen bij ons en dat er een goede klik is. Zo kunnen we jullie het beste helpen.

 • Verloop

  Nadat we jouw hulpvraag duidelijk hebben, zoeken we naar de beste match tussen onze coaches. Aangezien we veel coaches hebben met verschillende specialismes, kunnen wij jou altijd helpen. Het aantal sessies is afhankelijk van jouw hulpvraag. De coaching is oplossingsgericht. Dat betekent dat we gaan kijken naar wat er al wel is. Jouw vaardigheden, talenten, oplossingsmogelijkheden en ideeën gebruiken we om direct naar de oplossing toe te werken. Zo kunnen we heel gericht jouw hulpvraag oplossen.

   

  Verloop

 • Terugkoppeling

   

  De terugkoppeling kan op verschillende manieren plaatsvinden. We kunnen telefonisch, schriftelijk of via een persoonlijk gesprek terugkoppelen. We vinden het fijn om altijd te evalueren hoe de coaching is gegaan. Zo kunnen we controleren of we ook echt aan de hulpvraag hebben voldaan en of je tevreden bent.

Call Now Button